carriwel meegroei-en voedingsbeha carri gelbeugel
voedingsbeha met gelbeugel

Carriwell meegroei-en voedingsbeha Carri gelbeugel

 44,95

Beschrijving

Carriwell meegroei-en voedingsbeha Carri gelbeugel.

Een beha met beugel van gel?

Het klinkt wellicht gek maar eigenlijk is het heel logisch. Tijdens je zwangerschap verandert niet alleen je borstomvang maar ook de vorm van je borst. En hoe dat verandert kan niemand je van tevoren vertellen. Een beugel gemaakt van plastic of van metaal ondersteunt je borst prima maar kan in deze periode gaan knellen, schuren en irriteren. En dat is net wat je niet wilt.

Carriwell meegroei-en voedingsbeha Carri gelbeugel is flexibel, veert  en ondersteunt!

Daardoor is het de perfecte beugel in je zwangerschap- en meegroeibh. Want deze beugel irriteert niet, is zacht en soepel, heeft geen scherpe punten en vormt zich naar de borst. Iedere dag opnieuw!
Daarbij is de vorm ook ietsje aangepast waardoor de beugel net ietsje verder in je oksel valt. En dat is fijn want dat is nu net de plek bij veel vrouwen die irriteert.
En net als alle andere Carriwell bh’s, is ook deze voedingsbh als draagbaar tijdens je zwangerschap.

Je borsten gaan groeien na je bevalling, de zogenaamde stuwing. Soms groeien je borsten wel 2 cupmaten. Maar hoeveel ze precies groeien is op voorhand lastig te zeggen. Dus dat maakt het lastig in je zwangerschap al een goede voedingsbeha te kopen. Daarom is de Carriwell gelwire zo fijn, deze beha kan tot 2 cupmaten meegroeien. Na je stuwing neemt het volume weer is af, hoeveel is wederom niet van te voren te zeggen, maar dat kan deze beha dus ook aan. Een ideale bh dus om van te voren te kopen, zodat je in ieder geval de 1e week goed doorkomt. Na ongeveer 1 week heb je het formaat borsten wat je houdt zolang je borstvoeding geeft.

Ook ’s nachts heb je een beha nodig. Je lekt immers altijd wel iets. Deze beha zit bijzonder comfortabel waardoor hij ook prima in de nacht gedragen kan worden.

Heb je toch liever een beha met beugel? Misschien is de Diamond dan iets voor jou.

Of toch liever een beha zonder beugel? Kijk dan eens of de Lollipop iets voor jou is.

Extra informatie

kleur

wit, zwart

maat

L, M, S, XL, XS

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carriwell meegroei-en voedingsbeha Carri gelbeugel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *