Op het moment dat je tijdens je zwangerschap uit je gewone bh gegroeid bent, is het tijd voor een meegroeibh. Je kan bv kiezen voor de Carriwell gel wire bh, deze bh groeit tot 2 cupmaten mee en heeft i.p.v. een beugel een gel wire. Deze gel beugel wordt warm door het dragen en biedt daardoor optimale steun aan je groeiende borsten. Deze bh wordt standaard geleverd met een extender, waardoor je ook in omvang een behoorlijk stuk kan groeien.

Je kan ook aan het eind van je zwangerschap alvast een voedingsbh aanschaffen. Koop de bh niet precies passend, maar iets ruimer dan je gewend bent, zo hou je ruimte voor stuwing. De stuwing begint vaak op dag 3 na je bevalling en na een dag of 7 is de ergste stuwing voorbij.

De beha´s die we verkopen zijn van de merken Anita, Cache Coeur en Carriwell, alle merken die uiterst comfortabel zitten. Deze merken voeren beugelbeha´s die je probleemloos in je borstvoedingsperiode kunt dragen. De speciale beugels zitten ver onder je borst en lopen breed uit, waardoor er geen melkkliertjes worden afgekneld.

De Serena kan een goeie voedingsbeha zijn om al in je zwangerschap te kopen, deze heeft een dubbele cupvoering dus kan vaak je stuwing wel aan.

Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.

0