annet-klein_2

Zwangerschapscursus in Weesp & Hilversum

Zwangerschapscursus in Weesp & Hilversum

De cursus wordt gegeven door Annette Feije.

De volgende cursussen in Weesp komen eraan:

maandag 17 mei t/m 9 augustus van 20.15 tot 21.15 uur (let op: van 12 juli t/m 26 juli zomersluiting) (uitgerekend in aug/sept)

maandag 2 aug t/m 27 sept van 10.00 tot 20.00 uur (uitgerekend in sept/okt)

 

 

 

 

Je start de cursus het beste wanneer je rond de 23-26 weken zwanger bent.

Momenteel worden de cursussen online gegeven. Zodra het weer mogelijk is, worden de cursussen weer gegeven in real life.

 NIEUW!!!!

Cursus in Hilversum bij verloskundige praktijk Materna:

De cursus bij Materna wordt gegeven op de woensdagavond  van 19.30 tot 20.30 uur.

Let op: de cursus gaat door bij min. 5 deelneemsters.

Neem voor informatie over de start van de eerstvolgende cursus in Hilversum even contact op via: 06-11085386 of info@b-prepared.nl

 

 

 

 

 

De lessen bestaan altijd uit 3 delen: een actief deel waarin veel gesport wordt, een praktisch deel waarin je leert hoe je weeen opvangt, wat je doet als je vliezen breken etc, en een yoga/ontspanningsdeel.

De cursus is niet alleen als je je 1e kind krijgt, ook als je je 2e of zelfs 3e kind krijgt is de cursus een verrijking. Even tijd voor jezelf en deze baby. Even focussen op de zaken waar je bij je vorige bevalling wellicht wat moeite mee had.

In de cursus zit je altijd met andere zwangeren die om en nabij dezelfde periode zijn uitgerekend, zo zit je allemaal in dezelfde fase van je zwangerschap en heb je soms veel steun aan elkaar.

Elke cursus heeft ook een partnerles, waarin we de partners uitleggen hoe een bevalling in zijn werk gaat en wat je zoal kan verwachten. Uiteraard krijgen ze veel tips & tricks zodat ze goed voorbereid zijn en veel support kunnen geven!

De kosten voor de gehele cursus bedragen 135 euro.

Meld je direct online aan voor de cursus

Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.