Je begint in de groep als je tussen de 22 en 28 weken zwanger bent. Dan zitten je samen met andere zwangeren, wel zo gezellig. Je hebt elke maandag avond  les in Weesp, hoe laat hangt af van wanneer je start. (zie startdata)

Een les bestaat altijd uit 3 componenten: een sportief deel (als het weer het toe laat buiten) een praktisch/theoretisch deel met heel veel info en nuttige tips en een ontspanning/yoga gedeelte.

Van alles wat dus. En met lotgenoten, supergezellig! We maken daarom ook een  besloten What’s App groep aan, op die manier kunnen we (en jullie) met elkaar communiceren. Er komen vaak erg leuke contacten uit, je zit immers allemaal in hetzelfde schuitje. Leuk om dan dingen te delen. Of om samen te gaan wandelen of thee te gaan drinken, ook als de cursus al afgelopen is. De What’s App groep blijft gewoon bestaan.

De cursus bestaat uit 7 lessen zoals hierboven beschreven, 1 partnerles waarin je partner veel tips & trucs leert en een terugkommiddag als iedereen is bevallen. Dan bewonderen we het eindresultaat. En dat is leuk!

De hele cursus kost 145 euro.

De lessen in Weesp worden gegeven bij Verloskundige Praktijk Weesp: Anna Horstinkstraat 122.

Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.

0