Bij de cursus Rebozo wordt je partner geleerd hoe hij/zij Rebozo massage bij je toe kan passen. Het fijnste is om dit al in je zwangerschap te doen, zo heb je er tijdens je hele zwangerschap wat aan en kan je partner goed oefenen voor tijdens de bevalling.

Bij deze cursus kom ik bij je thuis (als je liever op de praktijk afspreekt kan dat ook) en leer ik je partner hoe je te masseren met de Rebozo doek. Deze diagonaal geweven ultra sterkte doek kan je veel verlichting geven. Je hebt eventjes niet meer de last van je buik te dragen. Je hebt even geen last meer van je bekken. Daarnaast is het heerlijk om door je partner gemasseerd te worden. Een ultiem moment van teambuilding, jullie moeten tenslotte straks samen dit avontuur dat bevalling heet aangaan!

De workshop Rebozo kost 125 euro, hier bij inbegrepen is de huur van een Rebozo doek.  Dit houdt in dat ik de Rebozo doek bij je achterlaat, zo kan je tijdens je zwangerschap optimaal gebruik maken van de doek en de aangeleerde massage techniek. Ook tijdens je bevalling kan je de doek gebruiken. Na de bevalling komt de doek dan weer retour (svp niet wassen!)

Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.

0